Kaj imata skupnega brezglutenska hrana in parketarstvo Kutin?

V parketarstvo Kutin so prisluhnili mojim potrebam in mi pomagali poiskati ustrzne podloge za slikanje.

Ko sem začela ustvarjati blog, se mi je kaj hitro postavilo vprašanje, kako dekorirati hrano, oziroma kako pripraviti pogrinjke, da ne bodo vsi enaki. Kajti kulinarični blogi moramo s fotografijo hrane pritegniti bralca in mu izzvati okuse s pogledom na fotografijo. Po drugi strani pa želim posneti čim bolj avtentične fotografije dogajanja v kuhinji, takega pristnega, domačega ne profesionalnega.

In sem začela raziskovati fotografije na drugih blogih, kjer sem našla tisoč in eno idejo.

In je bilo potrebno v akcijo.

Najbolj so  mi delale preglavice podlage. Nato je Tjaša, ko sem bila na dopustu našla na podstrehi neko staro bosanko, ki jo je dobro obrusila in prebarvala na belo. In rezultat je bil fantasičen. Ko je objavila svoje sladice na blogu, ko sem bila jaz na dopustu, mi je bila podlaga tako všeč, da je takoj pela elektronska pošta; ej, kje pa si dobila tako kulsko podlago?

a pisani kvinojin kisel kruh z domačimi drožmi 11

In drugo stran je pobarvala z nekim starim sandolinsom, ki ga je našla v garaži, da je dobila temnejšo podlago.

In potem je zmanjkalo starih desk.
Z možem sva bila na celjskem sejmu, kjer sem našla parketarstvo Kutin iz Golniške ceste 63 na Mlaki pri Kranju, kjer so imeli povno takih, na izgled postaranih in grčastih parketov. Na sejmu je bila prijazna gospodična Tjaša, ki je takoj razumela kaj potrebujem in me je povabila, naj obiščem salon pri njih doma in zagotovo se bodo našli odpadki parketov različnih vzorcev, ki mi bodo prišli prav.
 

Zakaj vam pripovedujem to zgodbo?

 
Ker je bila nekaj posebnega in ker je takrat meni in prijateljici polepšala dan.
Nekaj mesecev, sem že razne uvoznike in izdelovalce spraševala, ali bi lahko kupila kakšne podobne odpadke, pa so me vsi postavili pred dejsvo, da moram odkupiti cel karton, kar bi me na koncu prišlo pravo bogastvo, potrebujem pa v resnici čisto malo.
V salonu Kutin pa ni bilo nobenih pogojev. Zapeljali smo se celo v njihovo skladišče, kjer so mi dali vzorcev za položiti celo dnevno sobo.
 

Iskreno se zahvaljujem parketarstvu  Kutin, gospodični Tjaši in njenemu očetu Silvu, ki te parkete tudi polaga, za tako velikodušno potezo. In dobro voljo s katero sta mi oba prisluhnila.

S prijateljico, s katero sva prišli skupaj v salon, sva bili navdušeni nad prijaznostjo obeh.

Bili sva tako lepo razpoloženi, da sva si tisti dan privoščili še prijeten sprehod po starem delu Kranja, ki sem ga prvič prehodila po dolgem in počes in ugotovila, da imate Kranjčani res lepo staro mestno jedro.

Sedaj pa si oglejte izvrstne in različne podlage parketarstva Kutin na mojih slikah. Seveda pa je moral vskočiti v akcijo še mož, da je parkete zlepil, obrezal na željeno velikost ter obrusil, da so sedaj res priročnih oblik in velikosti.
 
Fotografije so  sedaj lahko dosti bolj raznolike. Presodite sami 😉
 

kruh iz rdeče kvinoje z drožmi 2

knjiga ŽBG

Tapiokin puding z banano ŽBG 2

parketarstvo kutin 2

Še enkrat hvala za prijaznost.

 

1 Comment

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja