Fermentiraj.si

Doc. dr. Evgen Benedik je na predstavitvi knjige Fermentiraj.si, Brezglutenska akademija dejal, da se vsi svetovni simpoziji o prehrani, ki jih v zadnjem času obišče zaključijo na temo fermentirane hrane. Torej fermentiraj.si in ohrani dobro počutje.

V petek 14.12.2018 je izšla knjiga Fermentiraj.si, Brezglutenska akademija, ki sva jo s soavtorico Marjetko Kreševec, res z nestrpnostjo pričakovali. Poleg tega pa vas vabim, da vsi, ki ste ljubitelji fermentirane hrane pokukate tudi na moj novi blog fermentiraj.si.

Tu se je začelo dogajati in se še bo dogajalo.

Dogajalo predvsem vse na temo fermentirane hrane. Kako kisamo kislo zelje in kislo repo v kozarcih na kuhinjskem pultu. Po enakih postopkih lahko kisamo tudi vso zelenjavo z domačega vrta. Vse podrobnosti o fermentiranju zelenjave si lahko preberete v knjigi, lahko pa me spremljate tudi na novem blogu.

Seveda pa bom še vedno aktivna tudi na blogu Življenje brez glutena, saj se veliko dogaja nam “brezglutencem” tudi izven sveta fermentacije in kuhamo tudi klasično in običasjno hrano. In potujemo in se družimo med seboj.

Tu bo vse tako kot je bilo.

Dobrodošli na obeh spletnih povezavah 😉

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja