Knjiga Fermentiraj.si, Brezglutenska akademija

Pred vami je nova knjiga Fermentiraj.si, Brezglutenska akademija, ki vam bo zagotovo “zlezla pod kožo”.

Kniga Frementiraj.si, Brezglutenska akademija je nepogrešljiv pripročnik za vsakogar, ki potrebuje nakupovalni vodič v brezglutenskem svetu in za vsakega, ki se zaveda pomena zdrave funkcionalne fermentirane brezglutenske hrane. Dve knjigi v eni, dve avtorici, ki sta združili moči in ustvarili izjemno delo.

Suzana Kranjec in Marjetka Kreševec, vsaka s svojega zornega kota predstaviva varen pristop k uživanju 100% brezglutenske hrane.

Knjiga Frementiraj.si, Brezglutenska akademija ponudi veliko in še več. Lahko si jo prelistate.

Tako boste dobili vtis in pregled, kaj vam knjiga ponudi.

Naročite pa jo lahko tudi v prednaročilu.

Suzana Kranjec

sem avtorica knjige Življenje brez glutena in pionirka v peki različnih vrst fermentiranega brezglutenskega kruha. Že šesto leto vestno pišem blog z istoimenskim naslovom Življenje brez glutena, aktivna pa sem tudi na družbenem omrežju Instagram, kjer na profilu z imenom sourdoughglutenfree redno objavljam fotografije fermentiranih izdelkov, ki nastajajo v moji kuhinji. Nabor fotografij brezglutenskega fermentiranega kruha je vrhunski in se z lahkoto kosa s podobnimi vsebinami v svetovnem merilu.

Marjetka Kreševec

je samostojna podjetnica in lastnica spletne trgovine Vse brez glutena. Na svoji poslovni poti je večino časa posvetila prehranskemu svetovanju bolnikom s celiakijo, pa tudi z drugimi prehranskimi alergijami in intolerancami. V Društvu Celiac – Življenje brez glutena nudi vsakodnevno brezplačno pomoč vsem, ki potrebujejo nasvet glede izvajanja diete in izbire zanje popolnoma varnih izdelkov.

Strokovni pregled:

Evgen Benedik, univ. dipl. inž. živ. tehnologije

Pisci spremnih in dodanih besedil:

dr. Lea Lukšič mag. univ. dipl. inž. agronomije
dr. Petra Oražem, dipl. ing. biotehnologije
Dušan Baraga, dr. med. spec. splošne medicine
Marija (Pika) Bensa, specializantka psihoterapije

Knjiga ima tudi dobrodelno noto.

Izid knjige je:

O knjigi so zapisali:

 

 

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja