2. blogerske zgodbe 2015

2. blogerske zgodbe 2015. V Zgodbah na krožniku piše naslednji zapis:

“Kulinarični blogerji še bolj povezani

Že druga konferenca kulinaričnih blogerjev, ki sva jo organizirali (beri z MAtejo Delakorde) z Ivo Gruden, je za nami. Fantastičen za(b)logaj nepozabnega druženja, spoznavanja, povezovanja,  učenja, okušanja dobre jedače in pijače je razveselil tako pisce spletnih dnevnikov kot kulinarične navdušence. Kot se je izrazila Iva, je odslej naša blogerska skupnost še bolj povezana in željna novih dogodivščin: »Za domovino, z blogerji naprej!«
organizatorki Iva in Mateja

Dogodek Njam zgodbe je bil še uspešnejši kot lani, naša blogerska skupnost pa je še močnejša.

Da je bilo posebej lepo, okusno in prav gotovo nepozabno, so pripomogli sponzorji, ki podpirajo naše delovanje. Lidl Slovenija, generalni sponzor in sponzor glavnih nagrad nas je med drugim razvajal s svojo izvrstno linijo izdelkov Deluxe. Kotanyi Slovenija je Njam zgodbe posebej začinil, kulinarična revija Radegunda nas je medijsko podprla, Mediaspeed ujel v objektiv, Hostel Tresor pa nam nudil prostor. Horeca center in podjetje Rokmar sta udeležence presenetila s podarjeno delavnico peke prazničnih slaščic, za okusna presenečenja in darila pa so poskrbeli še Pubec, Pasji rep, Prosecco, Birbox, Cukerčki, El Patron, Anja Maležič s knjigo Kuhinja v dvoje, Mikrozelenje Šebenik, Deliš’s – dobrote iz kozarca in Tefal.

Prof. dr. Janez Bogataj, Ana Šušteršič, Polona Klančnik in Tomo Jeseničnik so med prijavljenimi blogi izbrali tri najboljše.

Med njimi je mesto za najbolj njam blog 2015 zasedla stran Tolsta nutrija Sabine Penšek, finalistki pa sta še Teresamisu Tereze Poljanič in Jernejkitchen Jerneja Zvera in Maje Galuf. Iskrene čestitke vsem vam, pa tudi vsem prijavljenim avtorjem izvrstnih kulinaričnih spletnih dnevnikov.
Več fotografij in informacij o programu, ki so ga obogatili še Anja Korenč, Limetke, Nataša Đurić, Erika Jerkič, Tilen Konte, Miha Bratina, Adele Gray, Isabel Munguia in Janja Štrumbelj,  je na spletni strani projekta www.njamzgodbe.si.”

Že drugo leto asem se udeležila blogerskih zgodb in bilo je res nepozabno. Veselim se že naslednjega druženja ob letu osorej.

njam zgodbe 2015
Tjaša in Suzana
Tudi sama sem aktivno sodelovala in predstavila svoj blog.
Suzana Kranjec blogerka
S Tjašo sva srečali sosede in sorodnike vendarle v živo 😉
In klepet ni izostal. Bilo je res prijetno.
sosedje in sorodniki

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja