Moj stari blog

Z novim letom 2016 sem se preselila na novi blog. Moj stari blog pa opustila. Veliko prispevkov sem prenesla, vendar še ne vseh, ki bi si jih želela.

Čas bo pokazal kaj še potrebujemo na novem blogu.

Včeraj sem dobila pismo bralke celiakašice, da gre v Lisbono in da išče moj prispevek, kjer sem opisala kako se lahko orientira celiakaš v Lisboni. Seveda sem takoj “skočila” na stari blog, kjer imam stare prispevke shranjene kot osnutke in sem ga prenesla na novi blog.  Sedaj pa bi se rada s starega bloga preselila le na novi in se od starega poslovila.

Na starem blogu je bilo prijetno, tako spontano, lahkotno, ko nisem vedela, da me bo tako potegnilo in me pravzaprav navduševalo.

Preko 182 000 ogledov v dobrih dveh letih, Naredila sem 288 objav. Ogledi so bili iz naslednjih držav:

Slovenija, Združene države Amerike, Hrvaška, Nemčija, Rusija, Ukrajina, Avstrija, Turčija, Poljska, Srbija, Ukrajina, Brazilija, Švica, Portugalska, Francija, Kitajska, Nemčija, Izrael, Švedska, Latvija, Argentina

Če še kaj pogrešate s starega bloga le z besedo na dan, da posamezen prispevek na novem blogu dopolnim in izpolnim vaše želje.

O starem blogu moram zapisati nekaj vrstic, ker imam kar nekaj nostalgije po njem. Saj veste tisto prvo je vedno tako tvoje in spontano. Tudi če greš nazaj ni nikoli več tako kot je bilo. Zato sem se ga odločila zapreti in del receptov prenesti na novi blog.

Najbolj nostalgično se spominjam prvega zapisa.

Hči je dan pred odhodom na dopust odprla blog in dejala, mami tu zapisuj vse tisto, za kar ti je zmanjkalo prostora v tvoji knjigi. In sem začela. Seveda z njeno pomočjo, kot tehnična podpora. Najprej sem naredila objavo o zeliščih. Druga objava pa je bila kako sem na morju na terasi sušila paradižnike in naredila nato izvrten paradižnikov pesto. Bila sem tako ponosna na vsako objavo, ki sem jo zapisala.  Ko sem gledala nazaj zapise, obliko in kvaliteto slik se mi je zdelo da moram narediti sedaj nekaj svežega z novo domeno in to s svojo domeno. In uspelo mi je, na kar sem ponosna. Seveda je imela tudi tokrat mladina prste vmes, da so mi pomagali s tehnično podporo, za kar sem vsem skupaj res hvaležna.

Suzana

2 komentarja

  1. Pozdravljeni!
    Želela sem uporabiti recept rožičevi mafini (sept.2015), pa ga ni več. Zelo mi je žal, da ni več dostopen.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja